Island ungern

island ungern

Ungerska fans och fransk polis drabbade samman på stadion i Marseille inför kvällens match. Här följer du matchen! Fullproppat med klipp, analyser och resultat från Sveriges största sportredaktion. Inför matchen mellan Ungern och Island på Stade Velodrome så rapporterade flera medier om fanfesten i Marseille. Ett stort gäng isländska supportrar hade tagit sig till den sydfranska staden för att stötta Lars Lagerbäcks manskap. Även ett stort antal ungerska fans var på plats i staden och deras antal.

Island ungern Video

Island vs Ungern 1-1 självmål Island Planerna på en stormoské på Hanaholmen i Sörnäs får ett nej life on the road stadsmiljönämden. Se Bödvarsson misslyckas med cykelsparken. Det finns också uppgifter om att en bil skulle ha kört in i en folksamling och skadat flera människor. Om cookies och personuppgifter. Flunssaa sairastanut Emmi Peltonen tarrasi kiinni Suomen olympiapaikkaan: Se hela Målklubben - 11 december. Peru, jackpots tog sig till VM-slutspelet i fotboll för första gången på 36 år, får klara sig utan sin telia täckning i Ryssland nästa sommar.

Island ungern - ven

Men skottet smiter utanför. Det är ungerska supportrar som hamnat i bråk en knapp timme före matchstart. Emmi Peltonen taitoluisteli neljänneksi Budapestissa kauden parhailla pisteillään. Resultatet stod sig fram till paus. Stadsmiljönämnden säger nej till stormoské i Helsingfors Planerna på en moské har skapat debatt. Eidur Gudjohnsen byts in för Island till stående ovationer Sent mål för Ungern - Saevarsson med olyckligt självmål Gudjohnsen nära med matchens sista spark. island ungern

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *