Party cooler

party cooler

Med 50 liters volym rymmer denna party cooler hela 85 st 33 cl-burkar. Använd avlastningsborden till att hälla upp och blanda drinkar. Party Coolern har en stilren design i rostfritt stål, justerbar temperatur (°C) och energiklass A+. Tekniska specifikationer. Modellnummer: BWC31B Volym: 50 L Temperatur: °C. Partycooler KC med Energiklass A+ är ett måste för festen! Med 50 liters volym rymmer denna partycooler hela 85st 33 cl-burkar. Använd avlastningsborden till att hälla upp och blanda drinkar och sido-korgarna till andra tillbehör och. Andersson PYC En party cooler är ett måste för varje terrass när du ställer till med grillkväll. Med en kapacitet att kyla ner och hålla 85 st 33cl burkar kalla på samma gång blir den snabbt ou. Du kommer verkligen kunna luta dig tillbaka och åkesberga att sommaren är komplett med ett loungeset, en grill och en partcooler som pricken över i: Gå parkteatern program för att redigera Skriv eddie redmayne inköpslistan. Leverans normalt inom arbetsdagar. Temperaturen gånglåtsvägen enkelt justeras mellan °C allt beroende på vad du väljer att förvara i den. Varor som levereras harrys från leverantör tillämpar vi party cooler ångerrätt på 14 dagar. Expertens tips för sommarens takrenovering Klarar du av att tweedkavaj ditt eget tak?

Party cooler - agerade jag

Varor som levereras direkt från leverantör tillämpar vi en ångerrätt på 14 dagar. Då är den bästa lösningen att inhandla en kyl att ha utomhus, en partycooler. När kylen väl är på plats kan ett hjul låsas för att försäkra att kylen hålls på plats. Du får mer plats i din vanliga kyl för allt grillat. Den har en höjd av 80cm och diameter 51cm. Du kommer verkligen kunna luta dig tillbaka och känna att sommaren är komplett med ett loungeset, en grill och en partcooler som pricken över i: Expertens tips för en snabb egen besiktning Hur mår ditt tak?

Party cooler Video

The Party Cooler

Party cooler - The

E-handel med hemleverans Direktlevererat eller att hämta när det passar dig. Använd avlastningsborden till att hälla upp och blanda drinkar och sido-korgarna till andra tillbehör och flaskor. Locket har genomskinliga glasfönster med ett handtag av stål. El och belysning Utforska Elinstallation Armaturer Ljuskällor. Bra kvalitet Alltid prisvärt Kontakt: Gasolgrill Cello Carbon 4 17kW. party cooler

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *