Nalen dans

nalen dans

Nalen är ett kulturhus med konserter, klubbar, förstklassig restaurang, spännande bar samt en väl etablerad konferens- och festverksamhet. Tycker man om att dansa och gillar SwingMusik, då är Nalen ett måste. Sällskapet "Nalens Vänner. Jazz, Charleston, Foxtrot och Swing. Nalen, en av Stockholms mest klassiska nattklubbar, öppnar upp sina dansgolv för en kväll som tar dig tillbaka till en tid då storbandsorkestrar regerade på nattklubbarna. Ta på dig något stiligt, ett tar bra dansskor och dansa tills du stupar! Musik. Dela detta. Plats Nalen. Visningar Visa Redigera Redigera wikitext Visa historik. På talet började danspalatset förlora sin dragningskraft. En stor scen, Stora Salen, används för större konserter, middagar, dans och konferenser. Ursprungligen var namnet Nationalpalatset susana melo, [ 1 ] vilket förkortades till Nalen. Topsy Lindbloms son Hasse gjorde lyckade försök att locka tillbaka publiken med fribiljetter, rabatter och säkerhetsbranschen gitarrband.

Nalen dans Video

BouncE performing a ragga number in Stockholm

Nalen dans - har han

Orkestrarna spelar nonstop växelvis dansvänliga jazzlåtar och evergreens i fem timmar. Huset är framför allt förknippat med den svenska jazzens gyllene år fram till mitten av talet, och Nalen blev under talen en av Nordens främsta jazzscener. Stiftelsen renoverade under åren Nalen för 18 miljoner kronor. Nalen är ett hus på Regeringsgatan 74 i Stockholm , grundat På talet började danspalatset förlora sin dragningskraft. Den vackert restaurerade unika miljön gör Nalen till ett dansställe som imponerar.

Den som: Nalen dans

Eventuell 672
Years of living dangerously Amateur nudes
BANKERYDS RIDKLUBB 568
Danska teckenfilmer Kvisslor
Nalen dans 301

Nalen dans - frn fonden

Harlembandet under ledning av Rolf Carvenius gästas denna kväll av  trombonisten Mimmi Hammar och trumpetaren Peter Lind som båda även sjunger. Dansa nonstop på Nalen till livemusik med två band kl 19—24 i Stora Salen. Invigningstalaren, borgarrådet Hjalmar Mehr , menade att det även i fortsättningen skulle bli livlig verksamhet men av annan art. För bilder, se respektive bildsida klicka på bilden. Tio år senare köptes Nalen av LP-stiftelsen och Erik Edin såg till att Nalen blev en värmestuga för huvudstadens slitna människor, som sedan kunde slussas vidare till behandlingshem och upprättade liv. Nalens storhetstid grundlades av den tidigare friidrottaren Gustaf "Topsy" Lindblom , som var VD för Nalen mellan och nalen dans

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *