Glada änkan

glada änkan

Änkefeber väntas. Trams och briljans på Kungliga operan. Kulturnyheternas operakritiker Camilla Lundberg tycker att Henrik Dorsin lyckats med sin uppdaterade version av Glada Änkan som sätts upp på Operan i Stockholm. Välkommen till Glada Änkan We invite you to a pleasant journey in the world of operetta with tasty hungarian food and spicy hungarian wines. glada änkan

Glada änkan Video

Glada änkan - Live på bio från Kungliga Operan - 11 feb 2017 Vad är det här? Det sätt varpå mitt arbete mottogs var inte särskilt uppmuntrande. Exakt var regissören Monstercockland Anders Tandberg har lagt sin hand kan man bara gissa. Den parisiska nattklubben Maxim har blivit pizzeria i Hökarängen, Hanna 230 euro to sek diva och Danilo Danilovitsch typisk kulturman. Rekommendera Tweeta Dela Mejla. Nu har han skapat en kulturpolitisk satir, en lekfull teater i teatern, som handlar om romano mc krisande operahus med en opportunistisk vd Dorsin själv som sparkar ikea.sw och slickar uppåt. Operetten är glada änkan romantisk komedi som utspelar sig på och kring det fiktiva central- eller sydosteuropeiska furstendömet Pontevedros ambassad i Paris.

Glada änkan - har engagerat

Miljonärsänkan Hanna Glawari har blivit operadiva som både operahuset och Globen slåss om. Vi som vill att klassikerna ska uppdateras och att nytt blod ska strömma genom operakonsten tycker inte att det är odelat roligt när tiggarna strömmar in på scenen. Men nu är det Kungliga operan som varit smarta nog att låta Henrik Dorsin blomma ut i sin unika mix av kärlek till kupletter och dagsaktuell revyhumor som slår åt olika håll. Hans kupletter och parafraser är i bästa Povel Ramelklass. Hans sångtexter är fenomenala och rör sig över hela skalan, från svidande satir till sentimental romantik som tar tillvara hjärtat i de tidlösa melodierna. Premiären, som dirigerades av tonsättaren själv, fick måttlig framgång.

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *